De landschapsarchitect

Partners

LAP Landscape & Urban Design

LAP Landscape & Urban Design is een ontwerpbureau met een multidisciplinair team van verschillende ontwerpers op het gebied van stedenbouw, landschapsarchitectuur, architectuur, transformatie architectuur en planologie. Van interieur tot architectuur en complete woonwijken, door de variatie in specialisme brengen wij het gehele vakgebied bijeen. Door alle disciplines bij elkaar te zetten creëren we rijke, unieke en integrale ontwerpen waarbij we focussen op klimaat adaptatie, ecologie en duurzaamheid. Ons motto: ‘We Believe in Trees!’.

De studionaam LapLab is een aggregatie tussen de achternaam van de oprichter en de afkorting van het woord “laboratorium”. Dit laatste komt van het Latijnse ‘laborare’ dat staat voor ‘werk’, alias ‘arbeid’, wat staat voor ‘effort’. Om hard te werken, om het experiment mogelijk te maken, om ervaringen op te doen en door te blijven ontwerpen, om het beste te maken, dat is wat er in de naam staat en waar wij elke dag voor gaan.

Nature Now First
Het koesteren, integreren en in balans brengen van ecologie in de stad en het landschap is wat we zien als onze missie en verantwoordelijkheid.

 

 

Marieke Zegwaart